Co potřebujeme:
vykrajovátko "pusa nebo rty"
bílková poleva nebo královská glazura (já pracuji s královskou glazurou)
gelové barvy - extra červenou a růžovou
zdobící sáčky a špičku (použila jsem špičku od PME č.2)
1. Červeně obarvenou polevou obtáhneme okraj sušenky a hned také vyplníme. Pokud máme v polevě vzduchové bublinky, propíchneme je špendlíkem nebo párátkem. Abychom docílili hladkého povrchu, se sušenkou jemně poklepeme. Necháme pár hodin zaschnout.
2. Na obtáhnutí růžovou polevou budeme potřebovat o něco tužší polevu než jsme použili na výplň. Okraje sušenky obtáhneme a ve středu vytvoříme jakoby vlnovku. Necháme zaschnout.
Nadhera!! Jen marne hledam recept na kralovskou glazuru... mate jej k dispozici, prosim?
OdpovědětVymazatMoc děkuji, bohužel na blogu recept na královskou glazuru nemám. Používám Meringue powder (nebo také pod jménem Meri white) a pak jedu podle návodu na balíčku.
Vymazat